Топ 10: най-добри сноуборд марки в Света

сноуборд

най-различни лога на фирми за сноуборд

Екипът на „сноуборд зона“ е съставен от любители сноубордисти. Решихме да се заемем с не леката задача, да дадем списък с 10-те най-култови марки за сноуборд в света. Тази класация може да бъде различна за читателя, в зависимост от неговите предпочитания и опит. В класацията за най-добри сноуборд марки в света се предложили 10 вариянта, които лесно ще разпознаете, а и дори притежавате.

Запознайте се с водещите компании за производство на сноуборд дъски и оборудване. Прочетете и се запознайте с историята на всяка една. Приложена е кратка информация за всяка една от компаниите в класацията.

Ето и Топ 10: най-добри сноуборд марки в Света

сноуборд

Burton Snowboards

1.Бъртън – Бъртън е най-разпознаваемата марка за сноуборд в света. Може би и едно малко дете ще разпознае логото им. Бъртън предлагат продукти за сноуборд от типа : дъски, обувки, автомати, връхни дрехи, аксесоари,  както и облекла за мъже, жени и деца. Лидера в областта на технологиите за сноуборд е именно Бъртън. Когато става дума за иновации и дизайн говорим именно за Бъртън. Фирмата разширява границите с цел доброто обслужване на своите клиенти. Бъртън прилага научни изследвания, като така развива спорта в световен мащаб. Добре известните състезатели и олимпийски медалисти на Бъртън са именно Шон Уайт, Кели Кларк и Хана. Легендарният сноубордист, Тайра Хоукинс, също доминира в списъка на  Бъртън. През компанията са преминали много легендарни сноубордисти, което е голям авторитет за Бъртън.

сноуборд

К2 snowboarding

        2.K2 Snowboards

K2  е компания с 50 години стаж в областта. Именно К2 направиха първите ски от фибростъкло още през 1961 година. През 1994 година те започнаха да правят и сноуборди. Компанията K2 са в бизнеса за зимно оборудване от доста време, което е предпоставка за стремеж и качество в разработването на технологии за сноуборд оборудване. Компанията е базирана в Сиатъл. K2 предлагат и произвеждат дъски, обувки и автомати с впечатляващ дизайн и издръжливост.

сноуборд

Ride Snowboards

3.Ride Snowboards

Компания Ride работи с ясната визия за създаване на сноуборд за всякакъв тип стил. Компанията Ride е една от най-големите компании в света за производство на дъски, автомати и връхни дрехи за сноуборд. Ако се фокусираме върху технологиите и иновациите, Ride продължава да работи в тази насока, като това откроява марката от останалите.

сноуборд

Lib Technologies

4.Lib Technologies

Lib Tech е компания основаваща се на технологичните иновации в сноуборд производството. Най-известите им технологии са  Magne-Traction и Banana Technology за фрийрайд терени.

сноуборд

GNU Snowboards

5.GNU Snowboards

Компанията за сноуборд Gnu  е собственост на Mervin те притежават K2 и Lib Tech. Компанията GNU е създадена от Майк Олсън в началото на 1980-те години. Компанията притежава изключителна страст. GNU предлага едни от най-добрите сноуборд дъски със превземащи  дъха графики. Дъските им са предназначени  за всички вкусове на ездачите на сноуборд.

сноуборд

Capita

6.Capita

Компанията Capita се е заела с прогресивния дизайн на сноуборда, който ще ви гарантира мощност и стабилност за комфортна езда и настроение. Компанията Capita предлага сноуборд дъски, автомати, шапки, часовници и аксесоари. Фирмата напредва изключително бързо с всеки изминал сезон.

сноуборд

Forum

7.Forum

Компанията Forum е започнала като Four Star Distribution. Известният състезател и про-сноубордист Питър Лайн е във Forum от 1996 г. насам. Компанията Forum произвежда обувки, дъски и автомати. Компанията Forum е любимитата марка на много ездачи в свободния стил. През последното десетилетие, Forum си партнира с Mack Dawg Productions. Те направиха шепа луди филми за сноуборд. Графиките на дъските са смели, артистични, а понякога и доста „изнервени“.

сноуборд

DC ShoeCoUSA

8.DC

Компанията DC е най-популярната и известна сред средите. DC предлага продукти за екстремни спортове като скейтборд, BMX, мотокрос, сърф и рали автомобилни състезания.  Компанията DC  е една от най-големите играчи в екстремния спорт. Те се закачиха за сноуборд продуктите през 2008 г. и то с голям успех. DC имат много и верни последователи. DC предлагат добре изградени, тествани и доказани сноуборд дъски. Също така предлагат и страхотни връхни дрехи с впечатляващи технически характеристики.

сноуборд

Rome Sds

9.Rome Sds

Компанията Rome Sds стартира през ноември 2001 г. Rome Sds започват с три типа сноуборд дъски (Anthem, Agent и Solution) и  линия за ръкавици. Днес те имат множество продукти, включително обувки, дъски, автомати, връхни дрехи и ръкавици.

сноуборд

rossignol

10.Rossignol царува в снежния спорт още през далечната 1907 година. Компанията на Rossignol се гордее с водещите технологии, които прави и любовта си към планината. Сноуборд производството, с която тя започна през 1987 г., е безпроблемен и лесен преход за компанията. Френската компания е пионер в бизнеса за производство на ски, а сноуборд производството е детска игра за Rossignol.

За съжаление „сноуборд зона“ не можа да включи нито една българска марка в класацията си. „Сноуборд зона“ стиска палци на всички, които ще решат да се захванат с разработването на сноуборд оборудване.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s